100% WHEY ISOLATE Powiększ

100 % WHEY ISOLATE

Nowy

100 % WHEY ISOLATE to ekskluzywne białko o wysokiej koncentracji.

Więcej szczegółów

  • 900 g
  • 1800 g
  • banan
  • wanilia
  • truskawka

129,00 zł

brutto

129,00 zł za szt.

Źródło białka stanowi najlepszy izolat serwatkowy (WPI) dodatkowo wzbogacony o aminokwasy rozgałęzione (BCAA) i bioaktywne kolostrum.

Białko WPI jest pozyskane przy użyciu nie chemicznej technologii CFM (cross flow microfiltration), która umożliwia maksymalne wykorzystanie składnika w organizmie. Dostateczna ilość wartościowego białka przyczynia się do przyrostu mięśni.

  • zawierae 86 % białka
  • wzbogacone o aminokwasy BCAA
  • wzbogacone o bioaktywne kolostrum 
  • znakomite smaki

 100% WHEY ISOLATE przeznaczenie: sportowcy dyscyplin siłowych, dla których ma znaczenie najwyższa jakość spożywanego białka; budowa czystej masy mięśniowej; faza rzeźby w sportach siłowych.

100% CFM izolat białek serwatkowych, uzupełniony o aminokwasy BCAA i bioaktywne kolostrum.

 Zalecane spożycie 100% WHEY ISOLATE:porcję 30 g rozmieszać w 140 ml wody. W zależności od dziennego zapotrzebowania na białko spożywać  1 - 3 porcji dziennie, między posiłkami. 

Sposób użycia:15 g = 1 miarka. Zalecaną ilość odmierzyć załączoną miarką i rozmieszać przy pomocy szejkera. Po otwarciu przechowywać w temperaturze do 25 ºC i zużyć do 3 miesięcy.
Uwaga: Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci do 3 lat! Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze do 25 °C poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem. Producent nie odpowiada za szkody powstałe wskutek niewłaściwego używania lub przechowywania.

Brak opini na temat tego produktu

Napisz opinię

100 % WHEY ISOLATE

100 % WHEY ISOLATE

100 % WHEY ISOLATE to ekskluzywne białko o wysokiej koncentracji.

Smak bananowy - 94 % izolat białek serwatkowych (zawiera lecytynę sojową), 
PepForm ® - peptydy L-leucyny (peptydy serwatkowe, L-leucyna), aromat, ieszanka gumy akacjowej i błonnika pszennego (nie zawiera glutenu), kolostrum (40 % immunoglobulin, zawiera białko sojowe), substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe, barwnik karoteny.

Smak czekoladowy - 93 % izolat białek serwatkowych (zawiera lecytynę sojową), PepForm ® - peptydy L-leucyny (peptydy serwatkowe, L-leucyna), kakao, mieszanka gumy akacjowej i błonnika pszennego (nie zawiera glutenu), kolostrum (40 % immunoglobulin, zawiera białko sojowe), aromat, barwnik karmel, substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe.

Smak truskawkowy - 94 % izolat białek serwatkowych (zawiera lecytynę sojową), PepForm ® - PepForm ® - peptydy L-leucyny (peptydy serwatkowe, L-leucyna), aromat, mieszanka gumy akacjowej i błonnika pszennego (nie zawiera glutenu), kolostrum (40 % immunoglobulin, zawiera białko sojowe), koncentrát z červené řepy, substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe.

Smak waniliowy - 94 % izolat białek serwatkowych (zawiera lecytynę sojową), PepForm ® - PepForm ® - peptydy L-leucyny (peptydy serwatkowe, L-leucyna), aroma, mieszanka gumy akacjowej i błonnika pszennego (nie zawiera glutenu), kolostrum (40 % immunoglobulin, zawiera białko sojowe), substancja przeciwzbrylająca dwutlenek krzemu, substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe, barwnik karoteny.
  100 g Porcja– 30 g
Wartość energetyczna 1556 kJ/367 kcal 467 kJ/110 kcal
Tłuszcze 1,1 g 0,3 g
   w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,05 g 0,02 g
Węglowodany 3 g 0,9 g
   w tym cukry 2,1 g 0,6 g
Błonnik 1,2 g 0,4 g
Białko 85,7 g 25,7 g
Sól 0,7 g 0,2 g
Kolostrum 833 mg 250 mg
Typowe spektrum aminokwasów:    
L-Walina ** 5402 mg 1621 mg
L-Tyrozyna 2196 mg 659 mg
L-Tryptofan * 1170 mg 351 mg
L-Threonina * 5586 mg 1676 mg
L-Seryna 3852 mg 1155 mg
L-Prolina 4600 mg 1380 mg
L-Fenyloalanina * 2506 mg 752 mg
L-Methionina * 1857 mg 557 mg
L-Lizyna * 7990 mg 2397 mg
L-Leucyna ** 10 805 mg 3241 mg
L-Izoleucyna ** 5811 mg 1743 mg
L-Histydyna 1421 mg 426 mg
Glycyna 1175 mg 352 mg
Kwas L-glutaminowy 15 075 mg 4523 mg
L-Cysteina 1832 mg 550 mg
Kwas L-asparginowy 9162 mg 2749 mg
L-Arginina 1759 mg 528 mg
L-Alanina 4164 mg 1249 mg
* EAA - aminokwasy egzogenne
** BCAA - rozgałęzione aminokwasy egzogenne
pojemność miarki: 15 g
Stosunek rozcieńczania: 30g/180 ml wody
Zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu.
Akceptuje

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce