FLEXIT GOLD DRINK Powiększ

FLEXIT GOLD DRINK

Nowy

Nowy Flexit posiada w swoim składzie wyjątkowy  peptyd kolagenu rybiego Naticol ®, produkowany w wyniku hydrolizy enzymatycznej, a który odznacza się niską masą molekularną. 

Więcej szczegółów

  • czarna porzeczka
  • pomarańcz
  • gruszka

69,00 zł

brutto

69,00 zł za szt.

Wpływa to na doskonałą biodostępność. Istotnym dla odżywienia stawów składnikiem jest metylosulfonylometan (MSM), zawierający organiczny związek siarki. Witamina C pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu.

 ZDROWE STAWY

Suplement diety FLEXIT GOLD DRINK jest przeznaczony dla osób trenujących intensywnie oraz dla osób aktywnych, których aparat ruchu jest narażony na większe obciążenia.  

  • Siarczan glukozaminy
  • Siarczan chondroityny
  • Peptydy kolagenu rybiego
  • MSM (methlsulfonylmetan) 
  • Boswellia serrata 
  • Witamina C 
  • Hialuronian sodu
  • Witamina  B6
  • Witamina  D

Zalecane spożycie:porcję 16 g rozmieszać w 250 ml wody. Stosować rano na czczo. Należy zadbać o zwiększone spożycie płynów! Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia porcji w ciągu dnia.

Sposób użycia:16 g = 3/4 miarki. Zalecaną ilość rozmieszać w wodzie. Po otwarciu przechowywać w temperaturze do 25 °C i spożyć do 2 miesięcy. Przed użyciem wstrząsnąć.

Uwaga: Suplement diety. Zawiera substancje słodzące.

Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Produkt nie jest przeznaczony dla dzieci, kobiet w ciąży ani karmiących piersią. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci! Przechowywać w miejscu suchym, w temperaturze do 25 °C, poza bezpośrednim zasięgiem promieni słonecznych. Chronić przed mrozem. Producent nie odpowiada za szkody powstałe wskutek niewłaściwego przechowywania lub użytkowania.

Brak opini na temat tego produktu

Napisz opinię

FLEXIT GOLD DRINK

FLEXIT GOLD DRINK

Nowy Flexit posiada w swoim składzie wyjątkowy  peptyd kolagenu rybiego Naticol ®, produkowany w wyniku hydrolizy enzymatycznej, a który odznacza się niską masą molekularną. 

Składniki:smak czarna porzeczka - hydrolizowany kolagen z ryb 25 %, hydrolizat żelatyny, maltodekstryna, sól potasowa siarczanu glukozaminy (ze skorupiaków), siarczan chondroityny, regulator kwasowości kwas cytrynowy, MSM (metylosulfonylometan), ekstrakt z Boswellia serrata (20 % kwasów beta bosweliowych, 10 % kwasów acetylo – keto – beta – bosweliowych) – Boswellin® PS, regulator kwasowości kwas jabłkowy, kwas L – askorbinowy (witamina C), stabilizatory guma akacjowa i guma ksantanowa, aromat, mieszanka koncentratów z buraka i ekstraktu ze spiruliny, substancje przeciwzbrylające: fosforan wapnia i dwutlenek krzemu, koncentrat z czarnej marchwii, substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe, kwas hialuronowy (sól sodowa), chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), cholekalcyferol (witamina D). Produkt może zawierać śladowe ilości soi i białek mlecznych.

 

Składniki:smak gruszkowyhydrolizowany kolagen z ryb 25 %, hydrolizat żelatyny, maltodekstryna, sól potasowa siarczanu glukozaminy (ze skorupiaków), siarczan chondroityny, regulator kwasowości kwas cytrynowy, aromat, MSM (metylosulfonylometan), ekstrakt z Boswellia serrata (20 % kwasów beta bosweliowych, 10 % kwasów acetylo – keto – beta – bosweliowych) – Boswellin® PS, regulator kwasowości kwas jabłkowy, kwas L – askorbinowy (witamina C), stabilizatory guma akacjowa i guma ksantanowa,substancje przeciwzbrylające: fosforan wapnia i dwutlenek krzemu, substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe, kwas hialuronowy (sól sodowa), chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), cholekalcyferol (witamina D), barwnik karoteny. Produkt może zawierać śladowe ilości soi i białek mlecznych.

 

Składniki:smak pomarańczowy-hydrolizowany kolagen z ryb 25 %, hydrolizat żelatyny, maltodekstryna, sól potasowa siarczanu glukozaminy (ze skorupiaków), siarczan chondroityny, regulator kwasowości kwas cytrynowy, aromat, MSM (metylosulfonylometan), ekstrakt z Boswellia serrata (20 % kwasów beta bosweliowych, 10 % kwasów acetylo – keto – beta – bosweliowych) – Boswellin® PS, regulator kwasowości kwas jabłkowy, kwasL – askorbinowy (witamina C), stabilizatory guma akacjowa i guma ksantanowa,substancje przeciwzbrylające: fosforan wapnia i dwutlenek krzemu, substancje słodzące: sukraloza i glikozydy stewiolowe, kwas hialuronowy (sól sodowa), chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), cholekalcyferol (witamina D), barwnik karoteny. Produkt może zawierać śladowe ilości soi i białek mlecznych.
  100 g Porcja– 20 g
Witamina C 400 mg = 500 % * 80 mg = 100 % *
Witamina B6 20 mg = 1 429 % * 4 mg = 286 % *
Witamina D 30 µg = 600 % * 6 µg = 120 % *
Białko kolagenowe  45 000 mg 9 000 mg
Siarczan chondroityny 6 000 mg 1 200 mg
Sarczan glukozaminy 7 500 mg 1 500 mg
Metylosulfonylometan (MSM) 1 500 mg 300 mg
Ekstrakt z Boswellia serrata 1 000 mg 200 mg
Kwas hialuronowy (sól sodowa) 100 mg 20 mg
3/4 miarki: 20 g
Stosunek rozcieńczania: 20 g na 250 - 300 ml wody
referencyjne wartości spożycia
Akceptuje

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce